lørdag , september 21 2019
Home / Mad / Sælg mad ud af huset via nettet

Sælg mad ud af huset via nettet

Tilbyder man mad ud af huset, er det en stor fordel at gøre bestillingen af dette tilgængelig på nettet og ikke kun via telefon eller ved at dukke op i restauranten. Det sparer dine kunder for en tur ned i butikken, og de får derfor mulighed for at bestille lige, når og hvor de vil. Det er en god måde at gøre bestillingsprocessen mere fleksibel for kunderne på.

Gør bestillingen nem for dine kunder

Når man skal købe take away, er der mange, der foretrækker at bestille over nettet frem for at ringe eller selv tage ned i restauranten. Det er langt nemmere, at man selv kan sidde og krydse af, hvad man vil have, da man har et godt overblik over, hvad man kan vælge imellem, og fordi man nemt kan lave om i sin bestilling, helt indtil man har fuldført købet. Skal man bestille i store mængder, er det også smart, at man kan klare købet i sit eget tempo.

Endnu en fordel er, at man nogle steder kan bestille i god tid i forvejen – især hvis man skal købe i store mængder og til et helt selskab – og så selv vælge afhentnings- eller leveringstidspunktet. Alt dette kan du gøre for dine kunder ved at sætte en webside op, hvor det er muligt for dem at bestille maden, og hvor de kan vælge mellem at få det leveret eller selv at hente det i butikken.

Design en flot hjemmeside

En Magento webshop er en god løsning, når man leder efter en hjemmeside til nævnte formål. En Magento hjemmeside er nem for dig som administrator at bruge, og en Magento løsning gør ligeledes købsoplevelsen nem og overskuelig for køberen. Din

Magento hjemmeside vil være nem at designe og sætte op, så den passer helt til din restaurants behov, og med konstante opdateringer og forbedringer kan du være sikker på, at en Magento webshop altid vil understøtte alle de funktioner, du har brug for. En Magento løsning og en Magento hjemmeside kan altså være lige præcis det, du leder efter, når du skal starte en online bestillingsside op til din restaurant.

About admin

Check Also

Bliv en bedre amatørkok

De fleste har nok et lille ønske om at være god til at lave mad, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *