lørdag , september 21 2019
Home / Mad / Lav selv Michelinkokkens livret derhjemme

Lav selv Michelinkokkens livret derhjemme

Køkkenchefen på Geranium, Rasmus Kofoed, er vild med pandekager. Lav hans favorit med god vanilje og brombærsyltetøj ovenpå.

Selvom det ville være rart, er det jo ikke hver dag, at du kan tage på en Michelinresturant. I stedet kan det derfor være en god ide, at du eksperimenterer med at lave nogle retter derhjemme, der er inspireret af Michelinkokkene. Det behøver faktisk slet ikke at være så svært, som du tror. De virkelig gode kokke har nemlig også en forkærlighed for forholdsvis simpel mad lavet på gode råvarer. Det er derfor mad, som du nemt selv kan kaste dig over at lave.

For eksempel er køkkenchefen på Geranium, Rasmus Kofoeds, livret pandekager med brombærsyltetøj. Det har han fortalt til BT. Der beskriver han pandekager, som det at bide i meget velsmagende hud. Du behøver ikke lige at have det sådan med pandekager, men han har ganske ret i, at det er en virkelig lækker spise – og heldigvis en, der er meget nem at lave.

Rasmus Kofoed fortæller også, hvordan han allerbedst kan lide at lave pandekager: Han bruger en god vanilje og laver sit eget brombærsyltetøj at komme ovenpå. Helt så ambitiøs behøver du ikke at være; der er masser af supermarkeder, der sælger brombærsyltetøj. Find en lækker opskrift på pandekager her.

Pandekager er den perfekte ret for både børn og voksne

I mange tilfælde kan det med at spise Michelinmad godt blive lidt for fantasifuldt for børn. De vil gerne kunne se, hvad de spiser, og det er ikke altid tilfældet, når du spiser på en restaurant, hvor deres mad i næsten lige så høj grad er kunst, som det er spiseligt.

Når du eksperimenterer med at lave Micehlinkokkenes livretter, kan det derfor være en god ide for dig, at du laver nogle af de mere simple retter. Der er pandekager et sikkert hit. Dine børn vil helt sikkert ikke have noget imod, at du eksperimenterer med at lave pandekager med god vanilje, der har den helt rigtige konsistens. De vil nok bare blive glade for alle de forsøg, som du kaster dig ud i.

Også brombærsyltetøj er et sikkert hit for mange børn. De lækre søde bær er perfekte for de små slikmunde, der elsker alt, hvad der er sødt.

Sørg for altid at have ingredienserne til pandekager derhjemme

Pandekager er en af de mest populære kager her i Danmark. Det giver rigtig god mening, da det er en kage, der er virkelig nem at lave. Hvis trangen til noget sødt kommer over dig, er det derfor en god ide, at du altid har ingredienserne til at lave pandekager derhjemme. Dermed kan du hurtigt lave en portion.

Der er den store fordel ved at spise pandekager som slik eller dessert, at de mætter mere, end mange andre former for søde sager gør. Dermed kommer I ikke bare til at fylde jer med en masse tomme kalorier; I kommer også til at blive mætte og tilfredse af jeres mellemmåltid.

About admin

Check Also

Bliv en bedre amatørkok

De fleste har nok et lille ønske om at være god til at lave mad, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *