lørdag , september 21 2019
Home / Uncategorized / Her er hvad du skal gå efter i et nyt havehegn

Her er hvad du skal gå efter i et nyt havehegn

Hegn til haven skal gerne kunne stå pænt og stabilt i mange år, så man ikke alt for ofte skal i gang med det store arbejde, det tager at skifte det ud. Desuden er det for mange et stort krav, at det er så vedligeholdelsesfrit som muligt, så det ikke er nødvendigt at oliere eller male det regelmæssigt. Skal du have nyt havehegn, så finder du her et par hurtige råd til, hvad man skal gå efter i et hegn for at sikre sig, at det lever op til ovenstående.

Leder du efter et nyt hegn til haven, så har pithegn.dket stort udvalg, der er værd at kigge på.

Beskyttelse mod vind

Det er ikke en hemmelighed, at det danske vejr byder på en del vind. Vind er ikke ligefrem et havehegns bedste ven, da man ofte ser, at hegn vælter eller går i stykker, når vinden er kraftig. For at undgå dette er der en enkelt lille ting, man kan sørge for. Det er, at der på en eller anden måde er mellemrum mellem brædderne i hegnet, så vinden kan få lov til at suse igennem. For det andet skal man naturligvis huske at grave stolperne langt ned i jorden, så hegnet står godt fast og ikke svejer i vinden.

Robuste materialer

Ønsker man at have et hegn, der holder sig pænt og lige i mange år, og ikke bliver let medtaget af vind og vejr, er det yderst vigtigt at gå op i, hvilket materiale hegnet er lavet af. Det er stor forskel på, om man vælger et hegn til haven, der er lavet af billige og lette materialer, eller om man investerer i et hegn, der er lavet af tykke og tunge rafter. Sidstnævnte er meget mere stabilt selv i det værste stormvejr, og det vil også holde sig pænt i længere tid, da det ikke bliver nedbrudt ligeså hurtigt som et tyndt hegn.

About admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *