lørdag , september 21 2019
Home / Generelt / Få en forårsklar bil med disse 3 nye ting

Få en forårsklar bil med disse 3 nye ting

Kulde, sne og slud er hårdt for bilen, og når man i Danmark udsætter sin bil for flere måneder med dette vejr, trænger bilen helt sikker til at få en lille kærlig hånd, når foråret endelig melder sin ankomst. Her får du nogle råd til hvorfor en tur i vaskehallen, en omgang rustfjerner samt LED pærer til bil kan gøre din bil forårsklar på ingen tid.

En tur i vaskehallen

I løbet af den lange vinter vil der have samlet sig masser af skidt og vejsalt på bilen, og derfor er det vigtigt, at man husker at vaske den engang i mellem, mens vinteren står på. Når det bliver forår, er det dog en god og oplagt anledning til at give bilen en hovedrengøring – både indvendig og udvendig. Husk også selv at tage vaske den af, før den bliver kørt ind i vaskehallen, så det værste skidt bliver fjernet fra diverse kroge og hjørner. Bilen vil være rigtig glad for at få fjernet skidt og snavs, så det ikke bliver siddende og i sidste ende beskadiger bilen.

Rustfjerner

Det våde vejr samt vejsaltet tager hårdt på bilens undervogn, som risikerer at blive rusten. Den bedste løsning mod rust er at forebygge det ved hjælp af rustbeskyttelse. Er skaden allerede sket, er det dog ikke umuligt at fjerne det værste ved at bruge rustfjerner. Det er rigtig godt for bilen lige at komme af med den værste rust, så den er klar til at køre en masse i løbet af foråret og sommeren.

LED pærer til bil

En af de mindre men ikke mindst vigtige detaljer, er LED pærer til bilens nummerpladebelysning. Det er lovpligtigt, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at man holder øje med, at lyset på nummerpladen virker optimalt. Gør det ikke det, så finder du her et stort udvalg af LED pærer til bilen,så problemet kan blive fikset. Så snart din bil er ren, rustfri og har fået ny LED pærer til bil, så er du klar til forårets og efterfølgende sommerens mange køreture.

About admin

Check Also

Sådan finder du det rette køkken

Køkkenet er et af boligens hjerterum. Mange timer spenderes i køkkenet, og derfor skal det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *