lørdag , september 21 2019
Home / Generelt / Drikkevarer du kan holde dig sund med

Drikkevarer du kan holde dig sund med

Det er nok de færreste, der er i tvivl om, at det er vigtigt at drikke rigeligt med væske, og at især vand har stor betydning for ens sundhed, men det er faktisk ikke kun vand, der kan være med til at holde en sund. Mange andre drikkevarer med masser af vitaminer og andre sunde indholdsstoffer er ikke kun med til at sørge for, at man holder sig hydreret, men kommer også med mange ekstra fordele.

Aloe vera

Hvis der er noget, man kan indtage, som ens krop vil sætte stor pris på, så er det aloe vera. Drikken kommer i mange former, og mest populært kan man drikke det i form af aloe vera juice eller saft. Mange steder er det endda muligt at få saften i forskellige smagsvarianter, så man kan nyde den fuldt ud. Aloe vera indeholder utroligt mange antioxidanter, og er effektivt til at rense ud i ens krop. Det er altså et rigtigt godt bud på en drik, man kan drikke regelmæssigt for at holde sig sund.

Sund te

Te kan være meget mere end en tepose med billig og syntetisk skovbærte fra supermarkedet; der findes virkelig mange forskellige typer te, og mange af dem er rigtig gode for ens sundhed og indeholder et hav af mineraler, vitaminer og antioxidanter, som er sunde for kroppen. Vælger man den rette te, kan man give drikken stor betydning, så den er meget mere end en hyggelig, varm drik man drikker om aftenen for at slappe af. Går man efter et bestemt mærke, er Chaplon Tea et rigtig godt bud – her finder du lækker og sund te i mange varianter og til en god pris, så du har rige muligheder for at holde dig sund med lige præcis den te, du holder af.

Ingefærshots

Et af de mest populære svar på sunde drikkevarer er nok ingefærshots. Det er de seneste år blevet yderst velkendt hos de fleste, og mange tager ingefærshots dagligt og ser det som en del af deres kost. Ingefærshots er utroligt sunde og har masser af fordele: drikken giver god energi, styrker immunforsvaret og er god i forbindelse med vægttab, da den giver forbrændingen et godt boost. En stor fordel ved ingefærshots er, at man ikke behøver at betale dyre domme for at få fingrene i den sunde drik; man kan sagtens lave det derhjemme, og så findes der rigtig mange forskellige opskrifter på det, så man kan tilpasse drikken og gøre den helt perfekt til sine behov.

Gør vand spændende

Det er naturligvis vigtigt at drikke masser af vand, når man har planer om at holde sig sund – man kan desværre ikke leve af aloe vera, te og ingefærshots. Det er som bekendt anbefalet, at man drikker omkring 2 liter vand om dagen. Det kan lyde lidt uoverskueligt, og vand kan hurtigt blive kedeligt, når man drikker så meget af det. Det findes der heldigvis en løsning på – man kan nemlig få en rigtig god drik af at tilføje frugt og grønt til vand. Agurk, citron, vandmelon, jordbær og andre bær kan varmt anbefales, men foretrækker man andet, er det helt op til en selv, hvad man vil tilføje. Det vigtigste er blot, at det er sundt, og at det smager godt – det gør dét at drikke vand langt sjovere, når vandet ikke bare smager af normal vand.

Proteinshakes

Når der snakkes om proteinshakes, tænker de fleste nok, at det er noget, man drikker, når man træner meget. Det er slet ikke forkert, for det kan have store fordele for ens træning, at man supplerer med proteinshakes, men man behøver ikke nødvendigvis at træne for at drikke det. Har man tendens til at skippe morgenmaden, så er det godt med en proteinshake i stedet for, så man får tilført noget energi uden at skulle være afhængig af at skulle sætte sig ned og spise et måltid. Proteinshakes kan sagtens laves derhjemme, så man får drikken præcis som man vil have den, og så er de super sunde.

About admin

Check Also

Sådan finder du det rette køkken

Køkkenet er et af boligens hjerterum. Mange timer spenderes i køkkenet, og derfor skal det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *