fredag , oktober 18 2019
Home / Generelt / 5 lækre steder at holde bryllupsfest

5 lækre steder at holde bryllupsfest

Mangler I inspiration til, hvor I skal holde bryllupsfest henne, kommer vi med fem bud her. Alle tager udgangspunkt i den gode udsigt og unikke atmosfære.

Brylluppet er en af de største og dyreste fester, som du nogensinde kommer til at holde. Det er derfor en god ide, at du virkelig tænker dig om, når du skal finde ud af, hvor det skal være henne.

Selvom det kan være fristende at vælge et billigere sted for at spare penge, vil det helt sikkert ikke give dig den samme boblende fornemmelse i maven, som hvis du vælger et virkelig lækkert og eksklusivt sted – og når du alligevel har tegnebogen oppe af lommen, kan du jo lige så godt vælge det helt rigtige sted.

Vi giver dig her fem bud på virkelig lækre steder.

Hold bryllup med udsigt til havnen

Club Riva er det første sted på vores liste. Dem har vi valgt, fordi du her får et sted med en fantastisk udsigt over hav og havn. Restauranten ligger nemlig helt ned til Rungsted Havn, hvilket gør, at I kan holde bryllup, mens I sidder og ser ud på bølgerne og bådene, der vugger på vandet.

De har private festlokaler, hvor I har mulighed for at holde jeres fest helt uforstyrret fra andre. Det er superrart med en så speciel fest som et bryllup, at der ikke kan komme andre forbi og se ind. Derudover er de meget lydhøre i forhold til jeres ønsker til mad, drikkevarer og underholdning. I får altså en fest, der er skræddersyet til jer som par.

Se ud over København til jeres bryllup

Vil I gerne tættere på København og stadig have en god udsigt, kan I overveje Restaurant Bellahøj. Det er en smuk, gammel, gul gård, er ligger på toppen af Bellahøj Bakke, hvilket giver jer en fantastisk udsigt ind over byen. De har flere forskellige bryllupspakker at vælge imellem, hvilket gør det nemt for jer at finde den, der passer til jeres behov.

Hold bryllup ned til Roskilde Fjord

Er udsigten over havet vigtig for jer, kan I overveje Comwell i Roskilde. De ligger i nærheden af fjorden og serverer utrolig lækker mad. Det er derfor også et meget populært sted at holde sit bryllup. Køkkenet følger sæsonen, hvilket giver jer friske råvarer til jeres middag. Det er med til at give en bryllupsmiddag, som I helt sikker ikke glemmer.

Bryllup på Badehotellet

Vil du give dine gæster mulighed for at overnatte efter festen, er det en god ide for jer, at I holder jeres fest på et badehotel. Det kan for eksempel være Helenekilde i Nordsjælland. Der kommer I til at holde fest i smukke omgivelser lige ved siden af stranden. Det giver jer en perfekt mulighed for at tage en aftensvømmetur efter festen.

Hold bryllup på slottet

Er I til et lidt mere formelt bryllup, kan I holde det på Liselund Lystslot på Møn. Det er et fint lille slot, hvor I vil føle jer som royale – både under middagen, og når I efterfølgende går op på jeres meget smukke værelse.

About admin

Check Also

Sådan stabler du en succesfuld temafest på benene

Det behøver ikke at være Fastelavn eller Halloween for at give dig en god undskyldning …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *