Fordele ved at skifte til e-cigaretter

21102014-02Millioner af mennesker over hele verden, er rygere. Indførelsen af rygeforbud på offentlige steder, er bestemt ikke vedtaget for dem, der elsker at nyde en smøg eller en cigar over en drink i weekenden. De stigende priser på tobak kan også være frustrerende, heldigvis er der en løsning i form af, den smarte e-cigaret. Denne lille, genanvendelige, håndholdte, og let transportable enhed er den rigtige løsning for dem der ønsker, at nyde smagen af tobak udendørs, uden frygt for, at blive idømt bøder eller blive bortvist. Der er ingen lugt eller passiv rygning, der generer andre mennesker omkring dig, så e-cigaretten er helt sikkert en win win situation.

Folk køber e-cigaretter af forskellige grunde. Det kunne være for, at skære ned på deres afhængighed, for at spare penge, eller bare for at kunne nyde, at ryge i offentligheden. Uanset årsagen er e-cigaretten blevet den fortrukne måde for rygerne til, at nyde det de plejer at gøre uden, at skulle høre på beklagelser. Overvejer du at lave skiftet til e-cigaretter, er der en del fakta der taler for.

En e-cigaret indeholder et lithium batteri, der kan genoplades hurtigt. Du vil ikke længere have frygten for, at glemme lighteren derhjemme, eller uden held, at skulle tænde en cigaret i blæsevejr. Du inhalerer som du plejer, så batteriet straks vil varme væsken op og så er der damp. Der er også en bred vifte af varianter, at vælge fra. Visse mennesker kan lide, at have den almindelige smag, mens andre foretrækker en dejlig mynte eller endda en blanding af frugtagtige smage. Lige meget hvad, er der en smag for alle og de er der for din nydelses skyld.

Når du køber en elektroniske cigaret skal du huske, at de ikke er nikotin fri, men tobak fri. Dette er fantastisk for en ikke-ryger, der dater en ryger. Dermed er der ingen der generer hinanden. Alt du skal gøre er, at huske at holde den opladet, før du går i seng eller før en lang weekend. Nogle pakker indeholder en USB-port, så du kan tilslutte den til din bærbare computer, så er du sikker på, at den altid er opladet. Sig farvel til at spildte penge og lightere der flyder omkring i huset.

Med de stigende tobak priser, kan en ryger alene bruge over 20.000 kr om året. En e-cigaret er derfor meget billigere og lettere at administrere. Alt du skal gøre er, at holde den opladet, og påfylde væske når den er ved at løbe tør. Så simpekt er det. Til at starte med anbefales det, at løbe en startpakke, for at se hvordan det virker. En startpakke indeholder en Dansmoke e-cigaret, en patron, og et batteri. Derudover har du mulighed for at, at vælge mellem de mange smagsvarianter og tilbehør. Startpakken kan også bruges som gave, hvis du har en partner eller nær ven, der ønsker at trappe ned på cigaretterne. Er du ryger, så skift til e-cigaretten og mærk forskellen med det samme.