E-cigaretter – et cool alternative til at ryge nikotin

17102014-02Om du nu kan lide det eller ej, vi lever i æra af e-cigaretter: En meget lukrativ industri, der har travlt med at konkurrere med tobaksindustrien. Det som rygerne godt kan lide ved e-cigaretterne er, at de ligner en rigtig cigaret og at de faktisk er meget mere sikkert at anvende end tobakscigaretter.

I England er det alene i år (2014), 18 procent af de normale tobaksrygere, der er skiftet til de elektroniske cigaretter og 51 procent af dem mener, at de har gjort det længe. Rygerne værdsætter den billige e-cigaret, selvom anskaffelsen af en e-cigaret er lidt dyrere til start, men de omkostninger bliver hurtigt hentet hjem igen og derefter bliver der kun sparet penge. Men prisen fra e-cigaret til e-cigaret kan variere meget, alt efter hvilken distributør man vælger eller om man endda vælger en af de små outlets. Men når e-cigaretten er i hus, har besparelserne ingen ende mere.

En batteri dreven elektronisk cigaret der ikke har behov for ild

Spidsen af en e-cigaret lyser, når du suger på den og når du udånder kommer der en dampsky, som med det samme opløser sig. Det er kun vanddamp der kommer ud. Inden i e-cigaretten er der et batteri, en beholder med din e-væske og smagsvarianten og et varmelegeme. E-cigaretterne indeholder ingen tobak og der er ikke brug for ild, for at kunne dampe. Nogle af de elektroniske cigaretter har et genopladeligt batteri og nogle har en beholder, der kan genfyldes og så findes der nogle der anvender filtre, som ikke skal genopfyldes.

Nogle forbrugere beretter om sundhedsmæssige fordele

Det er absolut rigtigt, at e-cigaretterne er et omdiskuteret emne, især iblandt de professionelle forskere og de der arbejder i sundhedssektoren, da de har den mission at reducere de sygdomme der skyldes tobaksrygning. DanSmoke e-cigaretten har en stigende popularitet, da den er cool med dets sorte design og de forskellige farver i spidsen. Men samtidig bevirker den også, at eks rygere nu kan sove igennem, kan mærke hvordan de bedre kan trække vejret og hosten forsvinder.
DanSmoke kan købes i de fleste europæiske lande som fx., Danmark, UK, Spanien, Tyskland, Norge eller Schweiz for at nævne få af de mange lande. Teenagers over 18 år og voksne stiler efter at bruge DanSmoke, da den tilbyder en autentisk rygeoplevelse der svarer meget til tobakstygning – og det helt uden de sundhedsskadelige faktorer tobaksrygning har.

Fortabt i den uendelige verden af smagsvarianter

Der findes et hav af smagsvarianter i e-cigaretternes verden og DanSmoke tilbyder dem alle. Der findes kun organiske ingredienser i DanSmoke filtrene og de er fødevaregodkendt og 100% sikker for kroppen. Til smagsvarianterne bliver som det eneste tilsat nikotin og propylen glykol. Nikotinen siger sig selv og propylen glykol bliver tilsat for at væsken ikke bliver dårlig og det er særdeles ufarligt. Der er ikke tilsat tjære, kulilte eller syre. Med det store udvalg DanSmoke tilbyder, er mulighederne for at finde det perfekte match ret store og dermed er muligheden for at kvitte tobakken lige pludselig meget nær. Det er bevist, at rygere der prøver e-cigaretter for at opnå et rygestop har en større chance for at forblive røgfri uden at få et tilbagefald til tobakken. Hvis trangen skulle være der, kan man altid gribe efter de 0 mg filtre og snyde hjernen til at tro at der nu ryges.

Angående de langvarige risici der er omkring rygningen af e-cigaretterne, så er det stadig meget omdiskuteret hvor vidt der er bivirkninger ved rygningen af e-cigaretterne. Men nye studier har bevist, at der ikke er bivirkninger andet end at dit helbred markant forbedres. Og det er vel en af de gode bivirkninger man gerne vil opnå med at dampe. Og ja man ryger nikotin, så der er en minimalt risiko, for nikotin er ikke noget der er sundt. Men det er et minimalt risiko sammenlignet med tobakkens mange mange dårlige bivirkninger. Dertil kommer, at damp ikke er skadeligt for de mennesker omkring dig, det er tobaksrygning i høj grad. Alle der er i rummet sammen med en tobaksryger bliver udsat for de samme skadelige stoffer – det kaldes passiv rygning. Så selvom man ikke ryger en cigaret, bliver man skadet alligevel.

Et skridt hen i mod at kvitte tobakken

De billige e-cigaretter bliver mere og mere set som et instrument til at kvitte tobakken – en gang for alle. Du kan selv styre dit nikotinindtag, undgår alle de kræftfremkaldende stoffer og langsomt trappe ned på nikotinen – helt efter dit eget behov. Der findes startersets der indeholder et batteri, en oplader og tre forskellige smagsvarianter der muliggør at du kan afprøve de forskellige smagsvarianter. Hvis e-cigaretternes popularitet bliver ved med at stige, er vi ret sikre på at du snart vil se e-cigaretterne alle steder. Om det nu er på arbejde, på vej hjem i toget eller i biografen.