DanSmoke har siden starten af 2012 været en af de mest populære og solgte e-cigaretter i Danmark med over 50.000 loyale kunder alene i Danmark. 

Virksomheden er fysisk drevet fra England af fire danske entreprenører med baggrund indenfor produktudvikling og industrielt design. Det kommer bl.a. til udtryk i DanSmoke’s klassiske og stilrene sorte design, der klart adskiller sig fra de billigere alternativer fra Kina i langt lavere kvalitet. 

I dag sælger DanSmoke såkaldte ‘cig-a-likes’ (e-cigaretter, der ligner almindelige cigaretter) og ‘disposables’ (engangs e-cigaretter) over hele Europe og er klar markedsleder i de Skandinaviske lande. 

Deres produkter er af rigtig høj kvalitet og bygger på en bred portefølje af unikke smagsvarianter, der alle kan fås i 3-4 forskellige niveauer af nikotinindhold. Det giver dig mulighed for at finde netop dén smag, som du ønsker, samt mulighed for gradvist reducere nikotinstyrken, indtil din rygetrang er helt ovre. 

E-cigaretter fra DanSmoke er også unikke i den forstand, at de forbliver lovlige efter maj 2016, når EU indfører deres seneste tobaksdirektiv på tværs af alle medlemslandene. Det er noget af et kvalitetsstempel, at være blandt de 1% af europæiske brands, der forbliver lovlige og lever helt og aldeles op til de strenge sundhedsmæssige krav. 

Vi kan varmt anbefale DanSmoke’s e-cigaretter til alle, der leder efter sundere, bedre og billigere alternativ til tobakken og som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.