Alternativet til den gode smag af tobak

30102014-01Når det kommer til rygning, har tingene ændret sig rigtig meget de seneste par år. Billedet af en traditionel cigaret har ændret sig væsentligt. Og ikke til det bedre. Der er nu stigende restriktioner for at ryge cigaretter. Disse omfatter rygeforbud, løbende prisstigninger, skatter og afgifter, samt det faktum, at rygning er blevet mere udstødt end nogensinde. Kort sagt, er det vanskeligere, dyrere og mindre attraktivt at ryge cigaretter, end det nogensinde har været før. Det er lidt underligt, at elektroniske cigaretter har oplevet en spektakulær stigning i popularitet blandt regelmæssige rygere, selvom de bliver solgt som et, billigere og sundere alternativ.

Her i DanSmokes e-cigaret butik er vi forpligtet til, at tilbyde dig en fundamentalt anderledes tilgang til rygning. For os handler det om valg. Vi ønsker at give dig mulighed for, at bruge vores kvalitet og store smagsoplevelser, så du kan nyde elektroniske cigaretter på præcis den måde du ønsker. Uanset om det er som et alternativ til rygning eller som et middel til at skære ned på traditionelle cigaretter, så er valget dit. Vores opgave er, at hjælpe dig med at træffe dette valg.

I vores butik, kan du få gode råd til, at nyde de snesevis af fantastiske smagsoplevelser vi tilbyder, det hele med en vanddamp spray. Det betyder, ingen ubehagelig farvning på tænder og fingre og ingen utiltrækkende cigaret lugt på hud, tøj og hår. Dem omkring dig bliver heller ikke udsat for den skadelige passive røg, som fra en cigaret. Dit hjerte og dine lunger vil ønske at kramme dig, da du befrier din krop fra bogstaveligt talt tusindvis af ekstremt skadelige giftstoffer, som findes i almindelige cigaretter.

Vi ved, at du vil værdsætte Dansmokes fuldt tilpasselige tilgang. Du vælger din smag, din stil, og skaber dit eget unikke e-cigaret mærke. Vi tilbyder også uovertruffen eftersalgsservice og et fuldt engageret og serviceminded salgsteam til, at besvare dine spørgsmål og give dig oplysninger om produktet. Opfylder vores produkter ikke dine ønsker, tilbyder vi selvfølgelig fuld returret og pengene tilbage.

Ønsker du at bryde med den gamle ryge vane, og indtage et nyt globalt fællesskab af elektroniske cigaret brugere, så behøver du ikke at lede videre…her er Dansmoke. Vi er stolte af, at være en del af dette nye ryge samfund og vil altid tilbyde dig den bedste værdi, bedste smag og bedste produkter på markedet. Vi garanterer du vil spare tusindvis af kroner i løbet af blot et år, i forhold til et tilsvarende antal almindelige cigaretter. E-cigaretter giver dig frihed til, at trække vejret lettere, både fysisk og økonomisk. Bare tænk på, hvad man kunne købe i stedet.

Kort sagt, er det vi har nu, en ny generation af rygere. En, der selv tager hans eller hendes valg – et informeret valg, og vi ved Dansmoke ønsker at støtte dette valg, så vi tilbyder dig den bedste kvalitet af elektroniske cigaretter på markedet. Alt i alt udgør dette en fantastisk oplevelse for rygeren, der har fået nok af de gamle rygevaner og ønsker at nyde en ny frihed.